Teatre de Paper

Teatre de Paper

Go to tickets
Teatre de Paper

Teatre de Paper

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

17ª Edició Festival Internacional de Putxinel·lis - La Puntual

La Companyia Rauxa ens presenta “Teatre de Paper”, un espectacle de circ contemporani que a través de la manipulació d’objectes, el clown, el teatre físic i un bagatge de titelles extraordinàries busca reivindicar el poder de la imaginació. "Teatre de paper" és una persona en la seva solitud, és una festa sense festeig, un monodiàleg on la imaginació alleugereix el pes de la soledat per donar pas a un món poètic i oníric. És una pausa, un error dins un sistema accelerat. Un moment suspès en el temps on el món s'atura i la poesia dansa.

La Cia. Rauxa està formada pel Xavi Sánchez i l’Analia Serenelli, dos artistes de circ especialitzats en la manipulació d’objectes, l’acrobàcia i la dansa que es van unir el 2018 amb la intenció de crear un univers propi on plasmar la seva tragicòmica i alhora poètica visió de la vida.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 10/30/2022
Extraordinari!
Vam passar una estona genial :)
Aida
11/1/2022
Verified commentAttended on 10/30/2022
Teatre de Paper a La Puntual
La Puntal nunca defrauda, una obra preciosa, con una sensibilidad y una poética exquisita.
Marina
10/31/2022
Verified commentAttended on 10/29/2022
Regular
La idea es muy original y es chula la capacidad para dar vida a las marionetas de papel. Pero la representación en sí no nos convenció ni a los niños ni a los adultos. Además nos pareció un espectácul Read more muy corto.
Anna
10/30/2022
Verified commentAttended on 10/28/2022
Podria estar millor
L'espectacle és bo i imaginatiu però, si volen evitar que els nens més petits intervinguin i donin la seva opinió del que està passant, espellant algun moment poètic, haurien d'elevar el límit d'edat. Read more Titellaire excessivament patidor.
Albert
10/30/2022

Share it!

Brought to you by

La Puntual

Details