Cabaret GestViu Hivern

Cabaret GestViu Hivern

Ver entradas
Cabaret GestViu Hivern

Cabaret GestViu Hivern

Centre Cultural la Bòbila. Plaça de la Bòbila 1. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Benvinguts/as al nostre tercer cabaret GestViu, Tornem després de les vacances d'estiu amb mes força i ganes de retrobar-nos amb el nostre públic que mai.

GestViu és un festival amb dos objectius primordials, el primer que la comunitat sorda tingui accés al teatre, un cop al mes com a mínim i el segon és trobar llenguatges escènics a on entenguin i gaudeixin per igual les persones sordes i els oients.

Presentat per la gran Momo clown veurem un Cabaret ple de sorpressas:

5 artistas formen aquest cabaret:

Obrirem amb el número "ReCORds" on la pallassa Polenta es troba amb tot allò que va deixar i s´anadona que els canvis o moviments de la vida també són sorpreses i descobertes per trobar aquells reCORds plens de colors i emocions.

Pablo Muñoz També vol estrenar-se com el mag més dur i més desastre, el número és tan nou que no sabem ni el nom, ni allò que veurem, de l'únic que estem segurs és de què riurem com sempre.

Jorge Bobes de la Cia Gorge amb Caravan. La història d'un tamboret i un músic que busca ensenyar i demostrar al públic el món rítmic i instrumental que pot haver-hi en un espai buit.

El plantejament en escena consisteix a dibuixar a l'aire a l'espectador una bateria i desenvolupar una rutina amb aquesta mateixa melodia que produeix l'instrument fins a arribar al punt que tot l'espai que s'ocupa segueix una fusió entre la música i el malabar.


La Cía. Sietedemayo amb Sed o no Sed. Dos pallassos atrapados en un espacio atemporal, diàfan i cíclic tracten de cobrir una de las necesidades más básicas per a l'ésser humà, beure aigua. La seva enorme 'sed' els portará a soluciones tan absurdas que els posaran en els embolics i els jocs més bojos i delirants imaginables.

Veniu ja beguts de casa perquè quan el riu sona aigua portà...

Txema Muñoz que actualment està girant els seus dos espectacles Lumiere i The Postman que ens presenta Kalima, un número, que mai ha sigut mostrat davant el públic i on entra en conflicte amb una tassa.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 28/10/2023
Bona iniciativa
Molt bona estona la que vam passar, especialment pel que fa a la companyia 7 de Mayo i la seva divertidíssima proposta "Set o no set"!
Alex
29/10/2023

¡Compartir!

Organizado por

Espectacles Dr. Bombolla

Ver detalles