Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Ver entradas
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Golem's Teatre. C/Sant Lluís, 64. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Dissabte 28 de gener , 21.30h - David Arnau, Ana Bravo, Marc Sarrats. MC: Albert Floyd
Dissabte 11 de febrer , 21.30h - Especial Roast Fights ( Veure Entrades )
Dissabte 25de gener, 21.30h - Lineup per confirmar

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Política de acceso

- Gel hidroalcohòlic disponible
- Si tens COVID, no vinguis.
- Si tens els límits de l'humor molt baixos, tampoc.

172 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 28/01/2023
Molt divertit
Divertit amb riure assegurat!
Bru
29/01/2023
Opinión verificadaAsistió el 14/01/2023
Els comics i el Host brutals
Tant els 3 comics com l'Albert van estar brillants pero els 2 homes que estaven amb ell a la porta una mica impresentables, la veritat. Van ser força maleducats, un amb el tema de la gestió de les tau Leer más es i l'altre al bar. Tot i aixo el show va estar molt bé, com sempre.
Axel
16/01/2023
Opinión verificadaAsistió el 14/01/2023
Genial todo!
Genial todo!
Belén
15/01/2023
Opinión verificadaAsistió el 12/11/2022
No ho recomano
No ens va agradar gens. La web ho ven com a un espetacle de cómics expertes, però ens va semblar un show de principiants. A més a més, ho mostraven com a un show bilingüe però tan sols una dels cómics Leer más ha parlat espanyol, el reste català. Ens hauria agradat veure shows més profesionals i divertits.
Nerea
19/12/2022
Per gustos colors però al show que comenta (més d'un mes després, casi se t'oblida, eh?) hi havia 3 còmics: dos d'ells professionals de llarga trajectòria i un més novell que només va fer 10min. Que no t'agradin no els fa menys professionals. Dos ho van fer en català i una altra en castellà. El que vindria a ser un show bilingüe, a no ser que siguis d'aquella gent que creu que bilingüe significa 100% en castellà. Moltes gràcies per venir, ja ens sap greu però nosaltres tampoc et recomanem com a públic =)
Comedy Gold Barcelona
20/12/2022
Opinión verificadaAsistió el 10/12/2022
Han tornat el roasts per la porta gran!
Feliç que hagin tornat els roasts i més amb el nivell que van demostrar ahir tots els còmics que hi van participar, sense excepció, molt grans! Espero que n'hi hagi més aviat.
Clara
11/12/2022
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Comedy Gold Barcelona

Ver detalles