LLUC CASARES SEPTET

LLUC CASARES SEPTET

Ver entradas
LLUC CASARES SEPTET

LLUC CASARES SEPTET

Teatre El casal d'Amer. Rambla Monestir. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Lluc Casares, Saxofonista i clarinetista, és la primera persona de l’estat espanyol en estudiar el prestigiós programa Artist Diploma a la Juilliard. Abans va cursar el grau superior a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i el seu màster al CvA (Conservatorium Van Amsterdam) on va rebre classes de la llegenda europea Ferdinand Povel, Durant aquest temps en Lluc va fer un intercanvi de mig any a Temple University (Philadelphia) on va estudiar amb el famós saxofonista Dick Oatts.

Sketches Overseas (Outside In Music 2018) és l’últim disc com a líder d’en Lluc. Gravat a Nova York, aquest ha guanyat el premi “millor disc de Jazz del 2018” que otorga el grup Enderrock. En Lluc ha gravat més de 20 discs com a sideman i forma part dels grups Smack Dab i The Gramophone Allstars. Ha tocat a alguns dels festivals més importants d’Europa com el North Sea Jazz Festival, Montreux Jazz Festival, Marciac Jazz Festival, Jazz Middelhein, Baloise Session, i el Festival de Jazz de Terrassa entre d’altres. També a tocat a clubs com el Dizzy’s Club Coca Cola i Fat Cat de NYC, Bimhuis d’Amsterdam, Jamboree de Barcelona i el Jazz at Lincoln Center de Xangai.
En Lluc dóna classe a l’ESEM (Taller de Músics), ha donat classe també al CSMIB (Conservatori Superior de Música de les Illes Balears) i ha impartit un seminari al conservatori de Torí (Itàlia) i diverses masterclasses a 2 instituts de Xangai (Xina).

El Lluc Casares Septet es va idear durant el 2018 quan en Lluc cursava el seu segon curs del programa Artist Diploma a The Juilliard School (Nova York) sota la tutela de Wynton Marsalis i Kenny Washington. El Septet es va materialitzar quan en Lluc va tornar a posar els peus a la seva ciutat natal, Barcelona. Va ajuntar alguns dels seus amics (que resulten ser dels millors músics de l'escena) i va començar a escriure música original i arranjaments de temes poc coneguts per poder interpretar-los mensualment a la sala Robadors 23. El projecte es va fer gran molt ràpidament i van sortir altres concerts a part dels mensuals. Sense anar més lluny, una versió americana del Septet va tenir l'oportunitat d'actuar a la sala Dizzy 's Club de Nova York el passat novembre de l'2019.

La música del Septet és fresca i nova, és sofisticada però alhora et fa moure els peus i la qualitat dels solistes no permet que et distreguis. Estem parlant de gent com Xavi Torres al piano, Irene Reig al saxo alt, Pol Omedes a la trompeta o Joan Casares a la bateria. Les inspiracions són diverses però es poden sentir ecos de tant Duke Ellington com Herbie Hancock així com el septet de Wynton Marsalis dels 90. En Lluc és un arranjador i compositor prolífic així que el repertori de l'Septet es renova habitualment.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles