TORI SPARKS BAND

TORI SPARKS BAND

Ver entradas
TORI SPARKS BAND

TORI SPARKS BAND

Teatre El casal d'Amer. Rambla Monestir. Ver mapa

27/03/2022

18:00

Compra tus entradas

General Anticipada

8,14 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

La cantautora Tori Sparks va néixer a la ciutat del Blues, Chicago. Des dels 18 anys, ha tocat una mitjana de 150 concerts cada any a més de 20 països, entre ells festivals tal com el Festival de Jazz de Montreux i el Festival Jardins Pedralbes. Ella i la seva banda capten el cor de tot el món amb la proximitat, el sentit d'humor i el talent per a la improvisació en directe.
Els seus darrers tres àlbums junts són una sorprenent barreja dels estils nadius de Tori — el rock, el blues, i el country — amb flamenc fusió. Aquests discos es van convertir en un èxit internacional, anomenats "la barreja perfecta" (La Vanguardia), "valent, arriscat" (Rolling Stone), i "art pur" (Los Concerts de Radio3, RTVE).

La banda és Francisco Guisado “El Rubio”(guitarra elèctrica), Ignasi Cama (guitarra espanyola), Ramon Vagué (baix), i Javi García (percussió).
La tardor passada van llançar un single i videoclip gravat en quarantena “The Man Who Sold the World”, i ara mateix es pot escoltar el seu tema “Tall Towers” a la banda sonora oficial de la nova sèrie de Netflix, Sky Rojo (2021). Estan preparant el seu proper àlbum per al 2023.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles