Say no more

Say no more

Sarrerak ikusi
Say no more

Say no more

Nau Ivanow. Nau Ivanow- C/Hondures 30 08027. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

SINOPSI

Say no More Intenta reflexionar a través d'una parella sense nom i un gat qualsevol sobre les relacions afectives, el compromís i els límits que separen la capacitat de construir de la capacitat de destruir; preguntant des de la mítica figura de Charly García com conviure, o no, amb el tancament, les pors, desitjos, prejudicis, necessitats, pulsions, llums i foscors d'un altre.

Des del dia que Charly García va saltar des del novè pis de l'Hotel Mendoza ELLA va començar a anar-se'n; EL començar a conèixer al seu GAT; EL GAT va començar a emmalaltir; ELLA es va anar cada vegada més lluny; EL voler matar el GAT; EL GAT va voler morir; ELLA va haver de tornar. ELLS, els tres, hauran d'aprendre a dir adéu "

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Carla Valles

Direcció: Claudio Fuents

Elenc: Cassandra Day, Agustín Moya, Felipe Rojas

Disseny sonor en viu: Francisco Moreira

Narració: Ana María Silva

Escenografia i vestuari: Gina Franzani

Il·luminació i So: Jorge Pericó

FUNCIONS

Dijous 21 d’octubre a les 20h

Divendres 22 d’octubre a les 20h

Dissabte 23 d’octubre a les 20h

INFORMACIÓ DE L’OBRA

Idioma: castellà

Durada: 45 minuts

Gènere: dramàtic, música

Apte per a tots els públics

Preu de l'obra: 12€

LA FULANA TEATRO

La Fulana Teatro és una companyia integrada per un equip multidisciplinari d’artistes nacionals, s’ha desenvolupat a través del seu tarannà artístic, projectes darrere del rescat, formació i revaloració de la identitat cultural contemporània, potenciant l’activitat teatral com una instància d’investigació i experimentació al voltant a fenòmens socioculturals.

Treballant a partir de dramatúrgies inèdites creades per o per la companyia. A l’octubre de l’any 2004 estrenen el seu primer muntatge La Súper Família, donant inici a la investigació que sustentarà el seu desenvolupament professional: reflexionar al voltant de la història individual i la memòria social, construint un llenguatge propi que permeti apropar l’acte teatral a el públic i establir un diàleg amb ell.

La companyia, aposta per l’avantguarda escènica, el llenguatge corporal, el disseny sonor i incorporant la bellesa poètica del vers en les seves composicions dramàtiques i aprofundint en la construcció de codis socials i comuns que permetin generar ponts de trobada, democratització i identificació amb les i els espectadors.

SOBRE L’AUTORIA

L'escriptura de el text Say No More de l'autora Xilena / Espanyola Carla Valls, es desenvolupa durant el seminari PANORAMA SUD a Buenos Aires, i sorgeix des de la premissa d'investigar com utilitzar l'estructura poètica i tradicional de la desena, part de la tradició oral xilena en el rescat la fulana TEATRE ha treballat durant més d'una dècada, per narrar una història urbana i contemporània.

Des d'aquest context, la recerca dramatúrgica es va centrar en experimentar nous usos per aquestes estructures tradicionals, amb la intenció d'aportar en el desenvolupament d'elements identitaris, des de la utilització i reinvenció d'ells per parlar sobre les nostres pors, emocions i problemàtiques actuals.


Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

1 Iritzia Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2021/10/21 egunean joan zen
Molt recomanable!
Molt interessant proposta vinguda des de Xilè a la Nau !
Pau
2021/10/22

Partekatu

Antolatzailea

Nau Ivanow

Xehetasunak ikusi