VISITAS GUIADAS REVELA'T 2022

VISITAS GUIADAS REVELA'T 2022

Sarrerak ikusi
VISITAS GUIADAS REVELA'T 2022

VISITAS GUIADAS REVELA'T 2022

Fábrica Cal Garbat. Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

¿QUIERES SABER MÁS ACERCA DE LAS EXPOSICIONES Y ARTISTAS?

Ven a nuestras visitas guiadas y conoce los orígenes y el proceso de las exposiciones con más profundidad, así como algunas curiosidades de los artistas.

Las visitas son todos los sábados y domingos, y tendrán una duración aproximada de una hora y media.

  • ABONO EXPOSICIONES + VISITA GUIADA: 20 €

Con este pack, además de participar en la visita guiada que elijas al comprar la entrada, podrás acceder a todas las exposiciones de Vilassar de Dalt para todos los días que dura el festival

Recuerda que se tendrá que canjear la entrada por la acreditación correspondiente. Por tanto, DEBERÉIS PASAR POR UNO DE LOS PUNTOS DE INFORMACIÓN DEL FESTIVAL, habrá dos: en la Fàbrica de Cal Garbat y en la Plaza de la Vila.


----------------------


VOLS SABER MÉS SOBRE LES EXPOSICIONS I ARTISTES?

Vine a les nostres visites guiades i coneix els orígens i el procés de les exposicions amb més profunditat, així com algunes curiositats dels artistes.

Les visites són tots els dissabtes i diumenges, i tindran una duració aproximada d'una hora i mitja.

  • ABONAMENT EXPOSICIONS + VISITA GUIADA: 20€

Amb aquest pack, a més de participar en la visita guiada que escullis al fer la compra, tindràs accès a totes les exposicions de Vilassar de Dalt per a tots els dies que dura el festival.

Recorda que s'haurà de bescanviar l'entrada per l'acreditació corresponent. Per tant, CALDRÀ QUE PASSEU PER UN DELS PUNTS D'INFORMACIÓ DEL FESTIVAL, n'hi haurà dos: a la fàbrica de Cal Garbat i a la Plaça de la Vila.


Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Bideoa

2 Iritziak Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2022/10/1 egunean joan zen
VISITA GUIADA 1 D'OCTUBRE
Molt interessants les exposicions i molt bona feina la de la guia. Va traslladar molt bé la memòria oral i visual que els/les autor@s havien compartit amb ella. Juanjo
Juanjo López
2022/10/2
Iritzia balioztatuta2022/09/17 egunean joan zen
Tot es pot millorar
Em vaig apuntar a la visita guiada i opino que l'organització a l'hora de començar deixa una mica que desitjar. Vàrem començar amb força retràs per aquesta qüestió. Val a dir, que la simpàtica, co Gehiago irakurri eixement del'obra i autor i la dedicació de la Montse (guia) o va compensar. A nivell fotogràfics, hi ha treballs magnífics!
Laura
2022/09/20

Partekatu

Antolatzailea

Festival Revela'T

Xehetasunak ikusi