DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Ver entradas
DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

DESCOBREIX EL THEREMIN | Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Terrassa. Terrassa . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

DESCOBREIX EL THEREMIN

Preu: 5€. Gratuït fins a 3 anys

Lloc: El Vapor, Casa de la Múscia de Terrassa. Carrer Mare de Déu dels Àngels, 67, 08221 Terrassa, Barcelona

Hora: 18.00h

El “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero” es consolida en aquesta vuitena edició i seguieix unint forces amb les diferents entitats culturals del Districte Zero de Terrassa: L’Embarral, la Llibreria Synusia, la Casa de la Música, Les Pisanes, el Tub d'Assaig 7.70 i el Corralito..

En l'activitat organitzada per la Casa de la Música descobrirem el theremin, un dels primers instruments musicals electrònics, de la mà del músic, Toni Hernàndez, i la pedagoga musical, Laura Martín. Coneixerem com funciona i sentirem com sona aquest instrument que es toca sense tocar-lo. Es tracta d'un instrument electròfon basat en un circuit oscil·lant del que se’n pot modificar la freqüència i la intensitat del so gràcies a la variació de la distància de les mans de l’intèrpret respecte a dues antenes, situades a ambdós costats de la caixa principal. El repertori de l'espectacle anirà des de Els pirates (El pot petit), Let It Go (Frozen), O sole mio, O mio babbino caro (de Puccini), o el segon moviment de l'hivern de les Quatre estacions de Vivaldi.

L'espectacle està adreçat a families amb infants d'entre 3 i 10 anys. Fins a l'edat de tres anys l'espetacle és gratuït. Les entrades es poden obtenir per 5€ a través de l'enllaç que trobareu a continuació. L'aforament de l'acte és limitat.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Casa de la Música de Terrassa

Ver detalles