EL RASTRE D'AQUELLA NIT

EL RASTRE D'AQUELLA NIT

Ver entradas
EL RASTRE D'AQUELLA NIT

EL RASTRE D'AQUELLA NIT

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Les empremtes d’allò que hem sigut, d’allò que som i del que serem es poden veure des de l’estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d’una volta a la Terra. El Rastre d’Aquella Nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seves històries, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d’on venim, de com parirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre.

Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l’inici del món. Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre si mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per sota de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, aquest temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles