KULTUR d'El Conde de Torrefiel

KULTUR d'El Conde de Torrefiel

Ver entradas
 KULTUR d'El Conde de Torrefiel

KULTUR d'El Conde de Torrefiel

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.


>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.


>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.


CATALÀ
KULTUR es presenta com un treball allunyat de la convenció teatral per a donar pas a una instal·lació performativa on l’espectador pren el punt de vista d’un voyeur total, davant la imatge d’una escena inqüestionablement explícita en l’espai realista d’un càsting, i l’escolta del raig sense control dels pensaments inconnexos d’una escriptora cercant una pista davant la pàgina en blanc. KULTUR evoca el sotrac davant de la nuesa en el seu sentit més fràgil, fosc i humà.
Peça per a públic adult: +18 anys.

CASTELLANO
KULTUR se presenta como un trabajo lejos de la convención teatral para dar paso a una instalación performativa donde el espectador toma el punto de vista de un voyeur total, ante la imagen de una escena incuestionablemente explícita en el espacio realista de un casting y la escucha del florecer sin control de los pensamientos inconexos de una escritora en busca de una pista frente a la página en blanco. KULTUR evoca el estremecimiento frente a la desnudez en su sentido más frágil, oscuro y humano.
Pieza para público adulto, +18 años.

ENGLISH
KULTUR does not adhere to theatrical conventions; instead, it presents as a performative installation where the audience are placed in the position of total voyeurs watching an unquestionably explicit scene enacted within the realistic context of an audition, while at the same time listening to an uncontrolled stream of disconnected thoughts from a writer searching for inspiration in front of a blank page. KULTUR evokes the shudder experienced when observing nudity in its most fragile, dark and human sense.
For adult audience, +18 years.

[+ INFO]

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalles