LA REPETICIÓN

LA REPETICIÓN

Ver entradas
LA REPETICIÓN

LA REPETICIÓN

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

XX Circuito de Creación Escénica Contemporánea para Público Adulto y Familiar

La Repetició és un espectacle que habita la repetició com a dispositiu escènic. A través del recurs de repetir en escena accions, paraules, sons i moviments explora les possibilitats compositives i coreogràfiques de la repetició. Genera línies d'acció i interacció que es perverteixen, modifiquen, fragmenten i reformulen, generant composicions formals, semàntiques, sonores, rítmiques i kinèsiques. Tot això s'emmarca en un context metateatral que oscil·la entre l'assaig, la improvisació i la (re)presentació.

SIPNOSI La ciència només pot percebre fenòmens repetibles. Coneixem l'univers a través del que es repeteix. El batec del cor és una repetició que ens manté amb vida. A la vida tot es repeteix. Tot es repeteix. Repetim els nostres errors. L'ésser humà és l'únic animal que es repeteix en ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra. Tot es repeteix. Es repeteix curs. L'all repeteix. Els lloros repeteixen. El ressò repeteix. Les onades es repeteixen. Tot es repeteix. Fins a Jesucrist, en renéixer, es repeteix. Tot es repeteix. Tot es repeteix. Tot es repeteix.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles