Say no more

Say no more

Ver entradas
Say no more

Say no more

Nau Ivanow. Nau Ivanow- C/Hondures 30 08027. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

SINOPSI

Say no More Intenta reflexionar a través d'una parella sense nom i un gat qualsevol sobre les relacions afectives, el compromís i els límits que separen la capacitat de construir de la capacitat de destruir; preguntant des de la mítica figura de Charly García com conviure, o no, amb el tancament, les pors, desitjos, prejudicis, necessitats, pulsions, llums i foscors d'un altre.

Des del dia que Charly García va saltar des del novè pis de l'Hotel Mendoza ELLA va començar a anar-se'n; EL començar a conèixer al seu GAT; EL GAT va començar a emmalaltir; ELLA es va anar cada vegada més lluny; EL voler matar el GAT; EL GAT va voler morir; ELLA va haver de tornar. ELLS, els tres, hauran d'aprendre a dir adéu "

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Carla Valles

Direcció: Claudio Fuents

Elenc: Cassandra Day, Agustín Moya, Felipe Rojas

Disseny sonor en viu: Francisco Moreira

Narració: Ana María Silva

Escenografia i vestuari: Gina Franzani

Il·luminació i So: Jorge Pericó

FUNCIONS

Dijous 21 d’octubre a les 20h

Divendres 22 d’octubre a les 20h

Dissabte 23 d’octubre a les 20h

INFORMACIÓ DE L’OBRA

Idioma: castellà

Durada: 45 minuts

Gènere: dramàtic, música

Apte per a tots els públics

Preu de l'obra: 12€

LA FULANA TEATRO

La Fulana Teatro és una companyia integrada per un equip multidisciplinari d’artistes nacionals, s’ha desenvolupat a través del seu tarannà artístic, projectes darrere del rescat, formació i revaloració de la identitat cultural contemporània, potenciant l’activitat teatral com una instància d’investigació i experimentació al voltant a fenòmens socioculturals.

Treballant a partir de dramatúrgies inèdites creades per o per la companyia. A l’octubre de l’any 2004 estrenen el seu primer muntatge La Súper Família, donant inici a la investigació que sustentarà el seu desenvolupament professional: reflexionar al voltant de la història individual i la memòria social, construint un llenguatge propi que permeti apropar l’acte teatral a el públic i establir un diàleg amb ell.

La companyia, aposta per l’avantguarda escènica, el llenguatge corporal, el disseny sonor i incorporant la bellesa poètica del vers en les seves composicions dramàtiques i aprofundint en la construcció de codis socials i comuns que permetin generar ponts de trobada, democratització i identificació amb les i els espectadors.

SOBRE L’AUTORIA

L'escriptura de el text Say No More de l'autora Xilena / Espanyola Carla Valls, es desenvolupa durant el seminari PANORAMA SUD a Buenos Aires, i sorgeix des de la premissa d'investigar com utilitzar l'estructura poètica i tradicional de la desena, part de la tradició oral xilena en el rescat la fulana TEATRE ha treballat durant més d'una dècada, per narrar una història urbana i contemporània.

Des d'aquest context, la recerca dramatúrgica es va centrar en experimentar nous usos per aquestes estructures tradicionals, amb la intenció d'aportar en el desenvolupament d'elements identitaris, des de la utilització i reinvenció d'ells per parlar sobre les nostres pors, emocions i problemàtiques actuals.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 21/10/2021
Molt recomanable!
Molt interessant proposta vinguda des de Xilè a la Nau !
Pau
22/10/2021

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles