Concert solidari. Andrea Motis Quintet

Concert solidari. Andrea Motis Quintet

Ver entradas
Concert solidari. Andrea Motis Quintet

Concert solidari. Andrea Motis Quintet

Sala Luz de Gas. Carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona, España. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado polo promotor polo seguinte motivo:

A causa de la emergencia sanitaria por el COVID-19, y para garantizar la seguridad del público, músicos y de todas las personas involucradas, nos vemos obligados a suspender el concierto solidario de Andrea Motis y su Quinteto del próximo jueves 16/04

Se mercaches unha entrada para este evento procedemos a facer a devolución. Ademais mandámosche unha notificación ao correo electrónico que utilizaches ao facer a compra con toda a información.

Descrición

El quintet d’Andrea Motis celebra 10 anys de trajectòria i volen retre homenatge a la Fundació Vicente Ferrer amb el CONCERT SOLIDARI DE L’ANY, el pròxim 16 d’abril a la sala Luz de Gas.

Andrea Motis s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz a casa nostra i, sens dubte, és també una de les artistes més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube.

En aquest concert, Motis estarà molt ben acompanyada pel Joan Chamorro al contrabaix, Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a les guitarres i Esteve Pi a la bateria. Interpretaran temes del seu CD "Emotional Dance", alguns dels estàndards més representatius del grup, i una pinzellada del seu darrer CD "Do outro lado do Azul".

L’objectiu solidari del concert és aconseguir recaptar fons per comprar 200 bicicletes que canvien vides a l’Índia que facilitaran a 200 noies i nois que viuen a zones rurals l’accés a l’educació secundària. Les bicicletes els permeten desplaçar-se a l’escola amb seguretat. Eviten fer el recorregut fins a l’escola, normalment lluny de casa seva, caminant i que les noies puguin ser assaltades o intimidades. L’educació és el motor del desenvolupament, l’única garantia per a que noies i nois creixin en llibertat i la seva veu pugui ser escoltada per la societat.

Si no pots assistir al concert però vols contribuir a que un noi o noia de l’Índia rural tingui accés a l’educació secundària, pots fer una donació a través de la fila 0.

*L'espai quedarà habilitat perquè els espectadors es distribueixin de peu

Política de acceso

Els menors poden entrar acompanyats de pares o tutors legals.

Vídeo

Compartir!

Organizado por

Fundación Vicente Ferrer

Ver detalles