FREEDOM FESTIVAL 2023 - ABONAMENT 2 DIES

FREEDOM FESTIVAL 2023 - ABONAMENT 2 DIES

Ver entradas
FREEDOM FESTIVAL 2023 - ABONAMENT 2 DIES

FREEDOM FESTIVAL 2023 - ABONAMENT 2 DIES

FREEDOM FEST. CAMP DE FUTBOL. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

FREEDOM FESTIVAL 2023

31 de març i 1 d'abril (Torrelameu)


-BUHOS

-ELS CATARRES

-THE TYETS

-SEXENNI

-MÚSICS DE CARRER (Tribut a Txarango)

-LO PUTO CAT

-DJ TRAPELLA

-HAO BAND

-ELS AMICS DE MANEL

-CULLI

-INDUBIO

-LA FOLLIA

-CRIT

-ABRIL

-BASTONERS DEL PLA DE L'AIGUA.

I MOLTES SORPRESES MÉS.


CONDICIONS DE VENDA

1 - L'organització no garanteix l'autenticitat de les entrades adquirides fora de la plataforma entradium.com

2 - Tots els possibles canvis seran informats al compte oficial d'instagram @freedomfest2023.

3 - L'entrada s'ha de conservar completa i en bon estat. Tota entrada amb indicis de falsificació, autoritzarà a l'organitzador a privar l'entrada al recinte.

4 - Segons la Llei, el portador autoritza a l'Organització a efectuar les revisions i registre pertinents per verificar que es compleixen les condicions de seguretat. L'Organització es reserva el dret d'admissió.

5 - Es prega puntualitat. Així evitaràs les cues i les aglomeracions.

6 - En cas que es realitzi algun tipus de gravació per part de l'organitzador, el client s'entén que accepta a participar de la gravació del vídeo i/o fotografies.

7 - El client és responsable en tot moment de les seves pertinences. L'organitzador no es fa responsable de qualsevol pèrdua o robatori per part de tercers dins del recinte.

8 - No s'autoritzarà el consum de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

9 - Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

10 - L'entrada al FREEDOM FEST dóna dret al seu portador a accedir al recinte una sola vegada. Si el portador de l'entrada abandona el recinte temporalment, perdrà el dret a tornar entrar al recinte.

11 - La cancel·lació de l'actuació d'un artista no dóna dret a l‘adquiridor al reemborsament de la seva entrada. L’adquiridor tindrà dret al reemborsament de la seva entrada només si més de la meitat del programa es cancel·lés. En cas de cancel·lació de més de la meitat del programa el comprador podrà sol·licitar el reemborsament en la forma especificada per l’Organització en un termini no superior a 30 dies des de la comunicació pública de la cancel·lació del concert.

12 - No es retornarà l'import de l'entrada en el cas que el FREEDOM FESTIVAL fos cancel·lat per pandemia, desastres natural o altres causes de força major.

13 - En el cas que per un motiu justificat es procedeixi a la devolució de l'import de les entrades adquirides, no es retornarà el cost de gestió, ja que aquest cost és derivat de la comissió de la web gestora de venda d'entrades i altres despeses bancàries i organitzatives.

14 - Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les conseqüències associades a la malaltia així com les recomanacions de les autoritats sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus.

15 - He estat informada per l'organització del FREEDOM FESTIVAL de les mesures organitzatives i de prevenció implementades i les pautes a respectar pels usuaris durant l’assistència CONCERT per minimitzar el contacte entre persones i reduir les oportunitats de contagi de la malaltia, i es compromet a seguir escrupolosament totes les normes, indicacions i instruccions indicades per l’organització del FREEDOM FEST.

 16 - Jo (o algú dels que tinguin una entrada associada a la meva compra) no assistiré o no assistiran al CONCERT en cas de presentar símptomes compatibles amb el COVID-19 o haver de romandre en aïllament domiciliari a causa d’un diagnòstic de COVID-19 o per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID-1

17 - Assumeixo que l’assistència al CONCERT implica un risc d’exposició al COVID-19, el qual comporta un risc d’infecció que es pot derivar d’accions, d’omissions i/o de negligències pròpies o de tercers, i que del contagi de la malaltia poden resultar complicacions i seqüeles físiques i psicològiques, tals com malalties greus futures, lesions personals, incapacitat permanent i fins i tot la mort. I així ho transmetré a les persones que tinguin una entrada associada a la meva compra).

18 - Accepto voluntàriament l’assumpció dels riscos descrits al punt 16) anterior i allibera expressament de qualsevol responsabilitat a l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida per l’eventual contagi del COVID-19 pel adquiridor.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

8 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 31/03/2023
Freedom Festival 2023
Ha estat un festival familiar i proper. Va ser molt divertit.
Maria Maroto
14/04/2023
Opinión verificadaAsistiu o 31/03/2023
buen ambiente pero cosas a mejorar
no habia suficientes WC ni papeleras encontre tampones en el baño tirados porque no habia papeleras.....precio agua abusivo 33cl dos eurosAparte de eso genial.
Mireia Boronar García
3/04/2023
Opinión verificadaAsistiu o 31/03/2023
TOT BÉ
TOT BÉ, LLÀSTIMA DE LA POLSEGUERA. PER ALTRES EDICIONS, CALDRIA ACONDICIONAR UNA MICA EL TERRA...ENCARA QUE FOS MULLANT-LO. LA RESTA TOT BÉ...ELS HORARIS ES VAN COMPLIR BASTANT BÉ
Natàlia
3/04/2023
Opinión verificadaAsistiu o 31/03/2023
b
b
Rosa
2/04/2023
Opinión verificadaAsistiu o 31/03/2023
Fenomenal molt be
Tot ha anat molt bé els grups la organització, lo únic que no trobo bé és que al grup INDUBIO, els hi vau dir que tindrian sopar , , i el vam que comprar nosaltres els pares. El resto tot molt bé. Ler máis Josep Ms Freixedes I Marquez
Josep Maria Freixedes
2/04/2023
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Ass. Per la Cultura Lliure de Lleida

Ver detalles