Cris Juanico - M'enroca a Cardedeu

Cris Juanico - M'enroca a Cardedeu

Vedere biglietti
Cris Juanico - M'enroca a Cardedeu

Cris Juanico - M'enroca a Cardedeu

Tarambana - Espai Cultural i Gastronòmic. Carrer Bellsolar, s/n. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Cris Juanico presenta M'ENROCA, el nou EP de 4 cançons de nova creació: "El teu encant", "La vida no és gens fàcil", "Quan és de nit" - a partir d'un poema de Toni Català - i "Dies d'hivern". El disc físic inclou 5 bonus track. 


Segons el DCVB, el verb ENROCAR significa "Enganxar amb una roca (or., occ., val., bal.). Enganxar un ham o altre ormeig de pescar amb les roques del fons o de la vorera.


A M'ENROCA hi reconeixerem la pertinença del músic al lloc on viu (la roca anomenada Menorca), l'arrelament I la seva integració en l'entorn, i podrem confirmar com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració. De fet, a les cançons de M'ENROCA, l'artista ens descriu com el què hi viu, ho viu així per tot el que l'envolta. El fil conductor deixa de ser el mateix artista. Ara ho és el lloc on està enrocat. L'ordre preferent en la creació s'inverteix i el resultat és sorprenent: de fer cançons inspirades amb el que el rodeja, l'artista passa a ser-ne part. L'entorn deixa de ser circumstancial i adquireix el protagonisme en la creació. Mentre ens ho descriu i canta, podem sentir com les cançons en són part principal i hi descobrim una inspiració artística que ens confirma com espai i persones es fonen en una sola cosa, són un. És la simbiosi total entre artista i hàbitat. És ser.


Cris Juanico ens proposa un recorregut musical intimista que parteix d'una illa com Menorca, en el que combina el paisatge de costa, roca, arena, mar i vent amb el de terra, paret seca, camins i bosc. Un recorregut pausat de què el músic ara n'és part i es converteix en un element més d'aquest curiós paisatge.


Un concert de cançons noves i de cançons triades d'entre els molts projectes que ha dut a terme amb Ja T'Ho Diré i en solitari.

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

Video

4 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 20/11/2022
Concert fantàstic
Gran actuació i molt emotiu. Concert que va traslladar a fa molts anys amb la serenor d'actualitat. Fins aviat
Ma José
22/11/2022
Opinione verificataHa partecipato il 20/11/2022
Meel
Meeel ☺️
Gemma
21/11/2022
Opinione verificataHa partecipato il 20/11/2022
Gran actuació d'en Cris Joanico al Tarambana
Concert íntim d'en Cris al Tarambana. Recinte idílic, oasi de cultura... inmillorable el so.
Jaume Roigé
21/11/2022
Opinione verificataHa partecipato il 20/11/2022
Conexión
Con su proximidad y sencillez, nos hizo "viajar" por nuestros recuerdos, vivencias de una Menorca única. Autenticidad pura.
Glòria
21/11/2022

Condividere!

Organizzato da

Cristòfol David Juanico Alzina

Vedere dettagli