Embrions #9

Embrions #9

Vedere biglietti
Embrions #9

Embrions #9

Centre Cívic Can Felipa. Plaça Josep Mª Huertas Claveria. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Embrions és un projecte de suport a la creació artística emergent en estat de gestació, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics o no. Es crea un marc idoni per a què els artistes puguin presentar la seva idea a representants de centres de creació i agents productors i programadors, i puguin trobar un acompanyament adequat per a seguir amb el seu treball.


LLOC
Punt de partida – Can Felipa

DURADA
180 minuts

IDIOMA
Diversos

Embrions, que aquest any arriba a la seva 9ª edició, és un itinerari per aquestes 4 peces embrionàries, 2 de carrer i 2 de sala.


Noves espiritualitats per a persones atees de Companyia Atzucac
Sophie&Alek de BAAL
Todo esto era campo de Una i Una

Idiòfona de Joan Català


Al finalitzar el recorregut (21.00 h) a L’Hangar, conversarem amb els/les artistes sobre les complicitats en el suport a la creació, conduït per Margarida Troguet.

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

2 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 20/10/2022
Bien
Para mi el más elaborado el de danza del Hangar
Montse Cesarini
21/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 20/10/2022
Muy buena iniciativa
Estupenda iniciativa que te permite ver varios espectáculos en distintas fases de maduración. El siempre brillante Joan Català ofreció una pieza que bien pudiera darse por acabada, aunque dijo que mej Leggere di più rará la cuestión musical. Para el público obviamente resulta más atractivo, como en este caso, que se presencien obras ya maduradas y hacia el final de su proceso y no en estados demasiado embrionarios. Las dos piezas de danza también estaba muy bien perfiladas. Todas muy variadas e interesantes.
Imma
21/10/2022

Condividere!

Organizzato da

Festival Escena Poblenou

Vedere dettagli