Frederic El Ratolí

Frederic El Ratolí

Vedere biglietti
Frederic El Ratolí

Frederic El Ratolí

L'AUTÈNTICA TEATRE. Carrer Martí 18. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Frederic el ratolí, un muntatge de petit format amb titelles i música en directe


Cada tardor els ratolins acaben de recollir tot el que els cal per passar l'hivern. Recullen grans de blat i civada, palla i aglans...però el ratolí Frederic recull el ritme de les gotes de la pluja,pesca paraules i altres meravelles per poder passar un hivern sense gana, ni set, ni cap buit a dins del cor ! Sinó ben ple d'aquella escalfor que donen el teatre, els contes, la poesia i la música... Un cop a dins del cau en Frederic muntarà tot un teatrí per fer passar una bona estona a tots els ratolins i ratolines.


Idea original i creació: Marta Esmarats Bigas

Direcció: Cacauet teatre

Interpretació: Miquel Fletas i Marta Esmarats

Escenografia i titelles: Cacauet teatre i Tote de Belles Arts

Producció: Cacauet teatre

Disseny de so: Miquel Fletas


Gènere: Muntatge de petit format de titelles i música
Idioma: català
Duració: 30min
Edat recomanada: De 18 mesos a 5 anyS


Cacauet teatre; som una companyia de teatre per tots els públics, en especial pel públic familiar. Els nostre muntatges són amb teatre de llum i ombres i/o titelles i objectes i música en directe. Tenim cura del llenguatge, de l’estètica i de tot el conjunt. Interpretem històries que ens meravellen i les pensem i treballem per les nenes, els nens i el public que en vulgui gaudir. 


Politica di accesso

Questo evento non ha nessuna restrizione per l'accesso da parte dei minorenni.

Video

8 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 15/01/2022
PRECIÓS!
El cuento és precioso y está explicado con mucho mimo y profesionalidad por @Cacauetteatre. El sitio @laautentica muy adecuado y nos atendieron muy bien! Visca la Cultura!!!
Cristina Comadran
18/01/2022
Opinione verificataHa partecipato il 15/01/2022
Molt recomanable!
El músic i la titellaire ho fan molt bé i aconsegueixen captar l'atenció dels infants i fer-los participar. La història és ben bonica i com a elements interessants inclou cançons conegudes i un lèxic Leggere di più a l'abast de les criatures però ric al mateix temps. L'escenografia molt ben trobada i simpàtica.
Anna
16/01/2022
Opinione verificataHa partecipato il 15/01/2022
Muy recomendable
!Qué regalazo! Era la primera la primera experiencia en el teatro para la peque y ha sido excelente. La entrada a la sala muy acogedora con un trato amable con todo el público y el espectáculo ideal. Leggere di più Todas las propuestas de programación pensadas para la primera infancia, ¡ya tenemos la próxima salida al teatro programada!
María
16/01/2022
Opinione verificataHa partecipato il 15/01/2022
Primera visita teatro
Estuvimos con mi hijo de dos Anos y fue la primera vez que fuimos al teatro con el. Le encanto! Y a nosotros también! Lo recomendamos!
Natàlia Toledo
16/01/2022
Opinione verificataHa partecipato il 7/03/2021
Muy mejorable, especialmente la infraestructura
Muy mejorable la organización. Hicimos cola a la entrada, muy lenta. Después nos hacen pasar a una especie de sala de espera, sin respetar las normas de distancia física. Entramos a la sala sin el ord Leggere di più n de llegada y una vez dentro nos hacen esperar a una familia que falta y llega mas de diez minutos tarde y que sientan en un lugar de preferencia que ponia"Reservado". No me han gustado estas maneras. El lugar no tiene ventilación ninguna. El especatáculo bonito, preparado, atenta la actriz pero me ha parecido poco fluido para los niños.
Jlr
7/03/2021
Caricare altri

Condividere!

Organizzato da

L'autèntica Teatre

Vedere dettagli