L’animal somiat

L’animal somiat

Vedere biglietti
L’animal somiat

L’animal somiat

Espai nyamnyam . Carrer Can Caló 38, Mieres 17830. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

L’animal somiat
25 de juliol - 12h a 19h

Otro lado es un día - Carolina Campos & Márcia Lança
Arts en viu

Vermut-conversa amb els artistes

Dinar a càrrec de nyamnyam (productes locals Collbahi, Can Torrent, Cervesa La gleva...)

Sessió d’escolta a l’ombra de la noguera -Compadre Galo - “Global beats”

Aliment - Martí Sales
Presentació de llibre + inauguració espai impremta

Animal soñado - Rafael Frazão
Instal·lació audiovisual

"Otro lado es un día" parteix d'un text escrit a distància on s'imaginen futurs a partir d'un present distòpic que sembla una ficció. En aquesta peça la veritat i la mentida es toquen i es confonen, el temps no és lineal, és un embull de diferents temps i situacions que no paren d'acabar i començar de nou, una vegada i una altra. És una peça que parteix de gestos que no paren d'acabar-, diverses accions que comencen i acaben, paraules, frases, danses sense fi o inici, situacions descobertes a la meitat. Trossos d'esdeveniments descontextualitzats, de vides fictícies perdudes dins d'una història més gran, sense referències de temps i espai.

Del text al gest sense fi, en una dansa de tempos diversos que dibuixa una línia difosa entre realitat i ficció. En aquest punt es podrien trobar ‘Otro lado es un día’ i ‘Aliment’ el nou llibre de Martí Sales; vint-i-set històries plenes de preguntes. Martí Sales no viu al Paradís, però com Eva queixala la poma per curiositat i per fam. I tampoc no és Xahrazad, però podria passar-se tres anys explicant històries a un califa pel pur plaer d’explicar-les. El seu llibre és l’abecedari d’un voluptuós i neix del buit que anticipa el desig —el que fa que salivem per una truita a la francesa. A aquest diccionari li manca la NY, va quedar fora en el procés d’edició. Ens hem proposat recuperar aquest text i publicar-lo al nou espai d’impremta.... potser és la NY de nyamnyam?

Com diu en Martí Sales, històries i menjar: els dos plaers més vells del món, a més de l’altre que compartim amb les bèsties. ¿O potser les bèsties també s’expliquen històries? pregunta que ens porta a ‘Animal soñado’ de Rafael Frazão, una sèrie de vídeo-assaigs que investiga, a través de l'estudi de somnis recopilats en 35 països durant el període pandèmic, la manifestació de l'animal somiat. La imaginació viral, l'esdevenir animal, les multiplicitats i la interpenetració de mons apareixen en l'horitzó d'aquesta faula cosmopolítica.

Hem convidat en Compadre Galo a posar-li so al gest sense fi, a l’animal somiat, al temps no lineal... a través d’una sessió d’escolta amb tocs electrònics, passant pel funk, l’electroswing, el house i l'electrònica d’altres latituds, longituds i plans espai-temporals.

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

Condividere!

Organizzato da

Associacio cultural nyamnyam

Vedere dettagli