L’animal somiat

L’animal somiat

Eintrittskarten ansehen
L’animal somiat

L’animal somiat

Espai nyamnyam . Carrer Can Caló 38, Mieres 17830. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

L’animal somiat
25 de juliol - 12h a 19h

Otro lado es un día - Carolina Campos & Márcia Lança
Arts en viu

Vermut-conversa amb els artistes

Dinar a càrrec de nyamnyam (productes locals Collbahi, Can Torrent, Cervesa La gleva...)

Sessió d’escolta a l’ombra de la noguera -Compadre Galo - “Global beats”

Aliment - Martí Sales
Presentació de llibre + inauguració espai impremta

Animal soñado - Rafael Frazão
Instal·lació audiovisual

"Otro lado es un día" parteix d'un text escrit a distància on s'imaginen futurs a partir d'un present distòpic que sembla una ficció. En aquesta peça la veritat i la mentida es toquen i es confonen, el temps no és lineal, és un embull de diferents temps i situacions que no paren d'acabar i començar de nou, una vegada i una altra. És una peça que parteix de gestos que no paren d'acabar-, diverses accions que comencen i acaben, paraules, frases, danses sense fi o inici, situacions descobertes a la meitat. Trossos d'esdeveniments descontextualitzats, de vides fictícies perdudes dins d'una història més gran, sense referències de temps i espai.

Del text al gest sense fi, en una dansa de tempos diversos que dibuixa una línia difosa entre realitat i ficció. En aquest punt es podrien trobar ‘Otro lado es un día’ i ‘Aliment’ el nou llibre de Martí Sales; vint-i-set històries plenes de preguntes. Martí Sales no viu al Paradís, però com Eva queixala la poma per curiositat i per fam. I tampoc no és Xahrazad, però podria passar-se tres anys explicant històries a un califa pel pur plaer d’explicar-les. El seu llibre és l’abecedari d’un voluptuós i neix del buit que anticipa el desig —el que fa que salivem per una truita a la francesa. A aquest diccionari li manca la NY, va quedar fora en el procés d’edició. Ens hem proposat recuperar aquest text i publicar-lo al nou espai d’impremta.... potser és la NY de nyamnyam?

Com diu en Martí Sales, històries i menjar: els dos plaers més vells del món, a més de l’altre que compartim amb les bèsties. ¿O potser les bèsties també s’expliquen històries? pregunta que ens porta a ‘Animal soñado’ de Rafael Frazão, una sèrie de vídeo-assaigs que investiga, a través de l'estudi de somnis recopilats en 35 països durant el període pandèmic, la manifestació de l'animal somiat. La imaginació viral, l'esdevenir animal, les multiplicitats i la interpenetració de mons apareixen en l'horitzó d'aquesta faula cosmopolítica.

Hem convidat en Compadre Galo a posar-li so al gest sense fi, a l’animal somiat, al temps no lineal... a través d’una sessió d’escolta amb tocs electrònics, passant pel funk, l’electroswing, el house i l'electrònica d’altres latituds, longituds i plans espai-temporals.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

Associacio cultural nyamnyam

Details