Santi Capote i Júlia @ Sala dELUXE Pop Club

Santi Capote i Júlia @ Sala dELUXE Pop Club

Vedere biglietti
Santi Capote i Júlia @ Sala dELUXE Pop Club

Santi Capote i Júlia @ Sala dELUXE Pop Club

Deluxe Pop Club. Poeta Mas i Ros, 42. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

[CAT]

Santi Capote: és un compositor i productor que va començar la seva carrera el 1999 amb el grup Ellos. Al 2015 inicia la seva carrera en solitari amb el EP "Exorcismo", cinc cançons de pur Pop, entre lo clàssic, lo ballable i el drama "berlanguià". Al 2017 edita un nou single "Dorothy", en el qual col·labora Juliana Gattas de Miranda! Al dELUXE estarà presentant noves cançons, hits de la seva etapa amb Ellos i versions, tot acompanyat d'una banda en una nit de pop ballable.

Júlia: Duo d’Alcoi què respecta l’arrel fusionada del folk, pop i electrònica suau per tal d’intentar explorar camins encara verges en la música feta al País Valencià. Al 2015 van treure el disc "Nuvolàstic" (Malatesta records) què comprén electrònica, però també pop refrescant, vals i fins a una cançó de bressol per a adults. "Pròxima B" és el títol del seu segon llarga durada i que també estaran presentant en directe a la sala dELUXE Pop Club.


[ES]

Santi Capote: es un compositor y productor que empezó su carrera en 1999 con el grupo Ellos, En 2015 inicia su carrera en solitario con el EP “Exorcismo“, cinco canciones de puro Pop, entre lo clásico, lo bailable y el drama berlanguiano. En el 2017 lanzó un nuevo single “Dorothy“, en el que colabora Juliana Gattas de Miranda! En la sala dELUXE estará presentando canciones nuevas, hits de su etapa en Ellos y versiones, todo acompañado de una banda en una noche de pop bailable.

Júlia: Duo de Alcoi que respeta la raíz fusionada del folk, pop y electrónica suave por tal de intentar explorar caminos aún virgenes en la música hecha al País Valencià. En 2015 sacaron el disco "Nuvolàstic" (Malatesta records) que comprende electrónica, pero también pop refrescante, vals y hasta una canción de cuna para a adultos. "Pròxima B" es el título de su segundo larga duración y que también estarán presentando en directo en la sala dELUXE Pop Club.In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

Condividere!

Organizzato da

Santiago

Vedere dettagli