E (Thrill Jockey, Boston - EUA) a Jazz Cava Vic

E (Thrill Jockey, Boston - EUA) a Jazz Cava Vic

Ver bilhetes
E (Thrill Jockey, Boston - EUA) a Jazz Cava Vic

E (Thrill Jockey, Boston - EUA) a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

A causa de la crisi provocada pel COVID-19, l'artista ha decidit cancel·lar la gira.

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

Dissabte 30 de maig A BAND CALLED E (Thrill Jockey, Boston - EUA) | Hora: 22h | Preu: 10€/12€

Web     Thrill Jockey     Facebook     Spotify     Bandcamp

E (aka A Band Called E), és un trio format per Jason Sidney Sanford (Neptune), Thalia Zedek (Come, Uzi, Live Skull) i Gavin McCarthy (Karate), destaca per fer un rock angular, enèrgic i idiosincràtic. Entre ells, no poden ser més diferents, però la seva manera de comunicar-se i d’entendre’s fan que E tinguin un so únic i incopiable.

La manera de tocar de McCarthy dóna l’energia al conjunt, i Zedek i les seves línies, concorden a la perfecció amb les melodies enganxoses i totalment inesperades de Sanford. Usant tot tipus d’efectes i recursos, Sanford crea sons impossibles mai escoltats fins al moment. El resultat, és un so absorbent i pur que et deixa atònit.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

Partilhar!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações