La Nostra Ciutat

La Nostra Ciutat

Ver bilhetes
La Nostra Ciutat

La Nostra Ciutat

ESPAI ICÀRIA. Carrer de Salvador Espriu, 61, 08005 . Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

Direcció: Jumon Erra

L’obra més important del panorama Americà. S’ha representat incomptables vegades des de la seva estrena el 1938 just abans d’esclatar la segona guerra mundial. La Nostra CIutat explica la vida quotidiana i la profunditat que hi ha en tot sense ser gens profund alhora. Som nosaltres qui hi donem importància. Amb aquesta obra capturem l’experiència que és estar vius amb tota la seva gamma de colors. És el cicle de la vida vist des d’un punt objectiu. Després de dos anys tancats, espantats i alterats ens toca poder observar i explicar la vida des de la seva manera més pura.

Surt el sol per darrere la muntanya; ens il·lumina, ens guia i ens revitalitza; es pon i deixa pas a la lluna. L’endemà? El mateix. Senzill i sense embolics. Així és la vida a La Nostra Ciutat. Així és la vida que explicaríem com a quotidiana. I és que sense la quotidianietat, la vida, l’amor i la mort, no poden tenir lloc.

Repartiment: Dámaris Aragón: Sra. Webb, Agent Warren, Prof. Willard, Maria Aparicio: Sra. Webb, Agent Warren, Prof. Willard, Marga Bernadich: Sra. Gibbs, Howie Newsome, Sra. Soames, Antonio Gordillo: George Gibbs, Roger Jofré: Sr. Webb, Simon Stimson, Ruth Larraga: Emily Webb, Rebecca, Gonzalo Loruz: Dr. Gibbs, Irene Ortega: Regidora, Joe Crowell, Si Crowell, Berta Recasens: Regidora, Clara Sánchez: Emily Webb, Rebecca, Txell Sánchez: Sra. Gibbs, Howie Newsome, Sra. Soames, Olívia Thibout: Regidora, Joe Crowell, Si Crowell

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Preguem arribar amb temps per poder fer una entrada esglaonada a l’espai. Entrades venudes individualment.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

4 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 24/05/2022
Una preciositat d'obra
Una preciositat d'obra i una interpretació extraordinària
Eva
24/05/2022
Opinião verificadaAssistiu o 24/05/2022
Espectacular
Fantástica dirección y puesta en escena. Destacar la interpretación de Emily Webb. Muy orgánica, muy profesional. Una gran interpretación. Felicidades Ruth!!!!!!
Miquel
24/05/2022
Opinião verificadaAssistiu o 23/05/2022
La nostra ciutat
Extraordinaria , va ser un goig veure com tots els actors vivien tant plenament el paper
Montserrat Teule
24/05/2022
Opinião verificadaAssistiu o 23/05/2022
Maravilla
Grovers córners en mi corazón
Sra Cartwright
24/05/2022

Partilhar!

Organizado por

AULES · ARTS ESCÈNIQUES

Ver detalhes