Culturitza't. Bruna el musical

Culturitza't. Bruna el musical

Go to tickets
Culturitza't. Bruna el musical

Culturitza't. Bruna el musical

Local del Blat. Plaça Doctor Armengou, s/n 08680 Gironella. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

.BRUNA explica la història d’una família que acabarà descobrint una part del seu passat que tothom desconeixia. Tothom menys la persona que ha guardat el secret durant tot aquest temps.

​Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena d' 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Eric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball. La Bruna acaba descobrint una història de la seva família completament desconeguda per tothom.

BRUNA, un homenatge als nostres avis i àvies, però sobretot als avis i àvies d'aquest país que van viure i sobreviure una guerra civil i van haver de renunciar als seus somnis d'infantesa. Una història real que podria estar parlant de la vostra família.

                                                         

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

11 Comments See comments

Verified commentAttended on 03/13/2022
Muy buena obra
Súper recomendable , me ha gustado mucho . Toca temas sensibles y cotidianos.
Patricia
03/14/2022
Verified commentAttended on 03/13/2022
Un goig poder gaudir d'aquest grup de joves que tan be canten
Ja la vaig veure a Manresa als carlins en la fira mediterranea i ens va agradar tant que hem volgut tornar-hi pensant que la Bruna jà seria mes grand i ens hem dut la grata sorpresa de que encara era Read more es petita pero igual o mes aixerida amb una empatia que desborda als seus deu anys ,una gran obra plena de tendresa i saber fer , ens ha tornat a emocionar i hem tornat a gaudir moltes gracies
Joan
03/14/2022
Verified commentAttended on 03/13/2022
Molt recomanable!
Un musical molt bonic i emotiu! Repetiríem sens dubte!!
Xuri
03/14/2022
Verified commentAttended on 03/13/2022
Espectacular
Un espectacle impressionant, emocionant, brutal!
Laura
03/14/2022
Verified commentAttended on 03/13/2022
Gran musical per totes les edats
Moments molt emocionants, molts temes tocats que arriben i emocionen. Pels petits malgrat no entenguin el rerafons els entra bé amb la música i l’acompanyament instrumental en directe, i els actors ta Read more joves cantant i l’obra tan dinàmica fa que estiguin molt atents. I la música és espectacular. Aquesta obra es mereix molt més reconeixement del que ha tingut
Eila
03/14/2022
Load more

Share it!

Brought to you by

Ajuntament de Gironella

Details