Culturitza't. Bruna el musical

Culturitza't. Bruna el musical

Vedere biglietti
Culturitza't. Bruna el musical

Culturitza't. Bruna el musical

Local del Blat. Plaça Doctor Armengou, s/n 08680 Gironella. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

.BRUNA explica la història d’una família que acabarà descobrint una part del seu passat que tothom desconeixia. Tothom menys la persona que ha guardat el secret durant tot aquest temps.

​Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena d' 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Eric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball. La Bruna acaba descobrint una història de la seva família completament desconeguda per tothom.

BRUNA, un homenatge als nostres avis i àvies, però sobretot als avis i àvies d'aquest país que van viure i sobreviure una guerra civil i van haver de renunciar als seus somnis d'infantesa. Una història real que podria estar parlant de la vostra família.

                                                         

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

11 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 13/03/2022
Muy buena obra
Súper recomendable , me ha gustado mucho . Toca temas sensibles y cotidianos.
Patricia
14/03/2022
Opinione verificataHa partecipato il 13/03/2022
Un goig poder gaudir d'aquest grup de joves que tan be canten
Ja la vaig veure a Manresa als carlins en la fira mediterranea i ens va agradar tant que hem volgut tornar-hi pensant que la Bruna jà seria mes grand i ens hem dut la grata sorpresa de que encara era Leggere di più es petita pero igual o mes aixerida amb una empatia que desborda als seus deu anys ,una gran obra plena de tendresa i saber fer , ens ha tornat a emocionar i hem tornat a gaudir moltes gracies
Joan
14/03/2022
Opinione verificataHa partecipato il 13/03/2022
Molt recomanable!
Un musical molt bonic i emotiu! Repetiríem sens dubte!!
Xuri
14/03/2022
Opinione verificataHa partecipato il 13/03/2022
Espectacular
Un espectacle impressionant, emocionant, brutal!
Laura
14/03/2022
Opinione verificataHa partecipato il 13/03/2022
Gran musical per totes les edats
Moments molt emocionants, molts temes tocats que arriben i emocionen. Pels petits malgrat no entenguin el rerafons els entra bé amb la música i l’acompanyament instrumental en directe, i els actors ta Leggere di più joves cantant i l’obra tan dinàmica fa que estiguin molt atents. I la música és espectacular. Aquesta obra es mereix molt més reconeixement del que ha tingut
Eila
14/03/2022
Caricare altri

Condividere!

Organizzato da

Ajuntament de Gironella

Vedere dettagli