Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Go to tickets
Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Clavetaires. Plaça de la Dansa. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

1

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

News

News grid cartellfm2021 page 0001
September 18

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 07/23/2022
JMO no es va presentar
Abans que començés el concert de Bigott algú va sortir a l'escenari per dir que, per indisposició de l'artista, quedava anul·lat el concert de JMO. Et fan demanar entrada, et fan deixar el teu nom i c Read more gnoms, el teu correu-e... i per a què? com és possible que l'organització no avisi per correu-e d'aquest imprevist? inclús en el supòsit que se sabés de l'anul·lació 1 hora abans de començar el concert... no podien enviar un missatge ampliant la informació i donant alguna explicació? aleshores... quina és la finalitat i benefici d'haver-te d'inscriure? que t'afegeixen a una llista per anar-te enviant SPAM quan a ells els hi convé? Una decepció, Campdevànol.
Jordi
08/4/2022
Verified commentAttended on 07/23/2022
i en Joan Miquel Oliver?
vaig venir per veure en Joan Miquel Oliver i no el vaig veure
Eduard
07/25/2022
Verified commentAttended on 07/23/2022
Crítica per a Entradium
Ja que teniu els nostres mails per enviar-nos publicitat i demanar-nos opinions sobre els concerts, també podíeu haver-nos enviat un comunicat conforme s'havia suspès. El concert era a les 22 i a les Read more 2:30 ens van informar que se suspenia. Hi havia gent que venia de lluny
Anna
07/24/2022

Share it!

Brought to you by

Ajuntament de Campdevànol

Details