Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Ver bilhetes
Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Clavetaires. Plaça de la Dansa. Ver mapa


Venda online encerrada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descrição

1

Neste caso o promotor não especificou a política de acesso a menores, se tiveres qualquer dúvida incentivamos-te a entrar em contacto diretamente com ele.

Notícias

News grid cartellfm2021 page 0001
18 de setembro

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

3 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu em 23/07/2022
JMO no es va presentar
Abans que començés el concert de Bigott algú va sortir a l'escenari per dir que, per indisposició de l'artista, quedava anul·lat el concert de JMO. Et fan demanar entrada, et fan deixar el teu nom i c Ler mais gnoms, el teu correu-e... i per a què? com és possible que l'organització no avisi per correu-e d'aquest imprevist? inclús en el supòsit que se sabés de l'anul·lació 1 hora abans de començar el concert... no podien enviar un missatge ampliant la informació i donant alguna explicació? aleshores... quina és la finalitat i benefici d'haver-te d'inscriure? que t'afegeixen a una llista per anar-te enviant SPAM quan a ells els hi convé? Una decepció, Campdevànol.
Jordi
4/08/2022
Opinião verificadaAssistiu em 23/07/2022
i en Joan Miquel Oliver?
vaig venir per veure en Joan Miquel Oliver i no el vaig veure
Eduard
25/07/2022
Opinião verificadaAssistiu em 23/07/2022
Crítica per a Entradium
Ja que teniu els nostres mails per enviar-nos publicitat i demanar-nos opinions sobre els concerts, també podíeu haver-nos enviat un comunicat conforme s'havia suspès. El concert era a les 22 i a les Ler mais 2:30 ens van informar que se suspenia. Hi havia gent que venia de lluny
Anna
24/07/2022

Partilhar!

Organizado por

Ajuntament de Campdevànol

Ver detalhes