Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Ver entradas
Joan Miquel Oliver & Bigott

Joan Miquel Oliver & Bigott

Clavetaires. Plaça de la Dansa. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

1

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

Noticias

News grid cartellfm2021 page 0001
18 de setembro

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

3 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 23/07/2022
JMO no es va presentar
Abans que començés el concert de Bigott algú va sortir a l'escenari per dir que, per indisposició de l'artista, quedava anul·lat el concert de JMO. Et fan demanar entrada, et fan deixar el teu nom i c Ler máis gnoms, el teu correu-e... i per a què? com és possible que l'organització no avisi per correu-e d'aquest imprevist? inclús en el supòsit que se sabés de l'anul·lació 1 hora abans de començar el concert... no podien enviar un missatge ampliant la informació i donant alguna explicació? aleshores... quina és la finalitat i benefici d'haver-te d'inscriure? que t'afegeixen a una llista per anar-te enviant SPAM quan a ells els hi convé? Una decepció, Campdevànol.
Jordi
4/08/2022
Opinión verificadaAsistiu o 23/07/2022
i en Joan Miquel Oliver?
vaig venir per veure en Joan Miquel Oliver i no el vaig veure
Eduard
25/07/2022
Opinión verificadaAsistiu o 23/07/2022
Crítica per a Entradium
Ja que teniu els nostres mails per enviar-nos publicitat i demanar-nos opinions sobre els concerts, també podíeu haver-nos enviat un comunicat conforme s'havia suspès. El concert era a les 22 i a les Ler máis 2:30 ens van informar que se suspenia. Hi havia gent que venia de lluny
Anna
24/07/2022

Compartir!

Organizado por

Ajuntament de Campdevànol

Ver detalles