Mabel Flores | BCN

Mabel Flores | BCN

Go to tickets
Mabel Flores | BCN

Mabel Flores | BCN

La Nau. C/ Àlaba 30. See map

03/17/2024

19:00

Select your tickets

Entrada (preu reduït)

0 left

12,15 € 10,31 €

Sold Out

Entrada anticipada

12,38 €

Final price. Management fees and non-attendance insurance included

Total 0,00 €

Description

Mabel Flores anuncia la primera data de la gira 2024, anomenada "Estic prou bé", que tindrà lloc a partir de març.

El nou single, que dona nom a la gira i esdevé el segon avançament del què serà el seu proper àlbum, es podrà escoltar a partir del 19 de gener a totes les plataformes digitals i és una confluència de gèneres habituals en la cantautora, un pop festiu amb la presència de matisos tropicals, sintètics i electrònics que es fusionen amb gust amb elements més acústics. Amb aquesta cançó l'autora explica com se sent en l'actualitat i posa sobre la taula la necessitat de trobar un equilibri sa entre les complexitats, els desafiaments o la pressió de la indústria musical i el plaer, la recompensa i la celebració dels èxits. "Estic prou bé" és la importància de lluitar per la pròpia veritat, de deixar enrere totes les veus que diuen "no podràs" i de com és d'imprescindible creure en una mateixa per tombar aquestes inseguretats i pors alienes.

Un espectacle que promet ser una experiència única carregada d'energia, complicitat i força. L'autora, acompanyada de tota la banda, presentarà noves cançons, nou directe, nova faceta i una sonoritat més personal, desenfadada, electrònica i honesta que mai, impossible d'encasellar, que a més coincideix amb els 10 anys de l'artista sobre els escenaris. Un viatge de sentits i un repàs del seu repertori que, sense dubtes, us farà vibrar, emocionar-vos, ballar i gaudir.

Veu principal i guitarra acústica - Mabel Flores
Bateria i samples - Peri (Àlex Sánchez)
Baix elèctric i veu - Mar Safont
Teclats, percussió i veu - Edu Núñez
Guitarra elèctrica i veu - Bernat Ribas
Trompeta i veu - Jana Barriel

HORARIS

Obertura de portes: 19h
Inici de concert: 19.30h

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

El Caminito Produccions

Details