Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Go to tickets
Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Luz de Gas. carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Per primera vegada, després de 25 anys, podrem tornar a veure junts dalt l’escenari, a tots els músics que amb Pep Sala al capdavant, van formar LA BANDA DEL BAR.  Banda llegendaria i alter ego del grup SAU, que va funcionar només durant els dos anys  que SAU va estar inactiu, realitzant els seus coneguts “anys sabàtics”.

En aquest concert seguiran la tradició d’oferir-nos dues parts ben diferenciades. Una bàsicament acústica, on els aromes celtes agafaran protagonisme amb el violí de la fantàstica Simone Lambregts i una segona més elèctrica, on les guitarres esmolades conviuran amb la potent base rítmica que creen en Quim "Benítez" Vilaplana, en Pep Sánchez i en Ramon Altimir.  

Coincidint en que enguany es celebren 25 anys del disc “Paranys de la Memòria”,  el proper 7 d'octubre a la Sala Luz de Gas, tenim la oportunitat única, de tornar a reviure en directe PEP SALA & LA BANDA DEL BAR.

PEP SALA & LA BANDA DEL BAR,  ens va oferir un total de 3 discs, "Paranys de la Memòria" , format per "Mardi Gras" i "Històries d’Old John",  que juntament amb "Fins que calgui"  contenen un munt de cançons, que han passat a formar part de la historia musical del nostre país. "La Taverna d’Old John",  "La Balada de la Banda del Bar", "La Força de les armes", "Ningú ens mourà d’aquí", o "Petjades a la sorra",  en són només una petita mostra, 

En els propers dies,  anirem desvetllant més informació i membres de La Banda del Bar, que seràn presents en aquest ÚNIC CONCERT.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

12 Comments See comments

Verified commentAttended on 10/7/2022
Excel·lent!
Excel·lent com sempre en Pep!
Joan
10/19/2022
Verified commentAttended on 10/7/2022
Magnífico
Lo pasé muy bien. Emotivo y magnífico
Ana Belén
10/10/2022
Verified commentAttended on 10/7/2022
Són la meva família
Són la meva família i em van salvar la vida, amb ells sempre m'ho passo molt bé
Núria
10/9/2022
Verified commentAttended on 10/7/2022
Una gran velada con Pep Sala i la banda del Bar
Concierto íntimo y entrañable, con un sonido excepcional. Una noche para el recuerdo. El servicio de bar perfecto.
Carme
10/8/2022
Verified commentAttended on 10/7/2022
Pep Sala i La banda del Bar
Gran concert. Sonen molt bé i la música és qualitat. I ja passen dels 60 anys. També Luz de Gas és una bona sala. Molt emotiu, amb cançons que no s'havien cantat mai en directe, i molts records de mé Read more de 25 anys passant-ho bé amb la música. Artístes, mestres i sanitaris són les persones més importants.
Josep
10/8/2022
Load more

Share it!

Brought to you by

PEP SALA

Details