Runa (Work in progress)

Runa (Work in progress)

Go to tickets
Runa (Work in progress)

Runa (Work in progress)

Pati de l'Institut 4 Cantons.. Camí Antic de València, 37, 39, 08005 Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Després de veure’l a Envà, Amer Kabbani presenta el seu nou espectacle en solitari, Runa; una obra que qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

ARTISTA/COMPANYIA
Cia 104º

SINÒPSI

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat.

Un espai alliberat on el cos, l’objecte i el so dialoguen per retrobar-se amb aquella part de cada un de nosaltres que queda oblidada, s’enyora, s’estima, es desestima i es difumina. L’obra qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

DURADA

30-40 minuts (per determinar)

IDIOMA
Català i castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
A partir de 7 anys

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Amer Kabbani Fernandez
Direcció: Rolando Sanmartin
Dramatúrgia: Amer Kabbani i Rolando Sanmartin
Mirades externes: Joan Català i Marta Salla
Disseny de So i il·luminació: Ivan Tomasevich
Distribució i difusió: Alina Ventura ( La Maleta dels Espectacles)
Vestuari: Amer Kabbani

BIO DE LA COMPANYIA

La companyia 104º és un racó d’intimitat per la experimentació i la creació, on se cerca, d’alguna manera, trobar-se a un mateix. Hi ha gent que fa yoga o meditació i d’altres generen companyies minimalistes. La companyia la compon principalment Amer Kabbani Fernandez, postor i entusiasta de la direcció escènica i les formes de les arts en viu. Rebuscar, repensar, refer, indagar en allò que va més enllà dels objectes i els cossos són aspectes que motiven per formar aquesta zona entre la ignorància i el saber fer.


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 10/23/2021
Experimentar la fragilitat
Crec que l' Amer amb molt poqueta cosa ens va fer entendre molt. Sense dir- nos res, el públic vam entendre que havíem de col.laborar entre tots per evitar que el tauló amb pedres que balancejava sob Read more e el seu cap no li caigués. Ens va fer ser partíceps i experimentar d' una manera molt poètica la fragilitat de la vida Humana i el trist drama que ell va viure a Síria. Era tot tan efectiu que recordo una petita nena al meu costat que deia: de debó que hi ha algú enterrat sota les pedres? Quan l' Amer va cobrir les pedres amb la manta, de nou, li vaig sentir dir: és que ho sembla!! I era talment així! La música i el cant de fons eren també molt efectius. Em va encantar el ball que ens va brindar l' Amer: la vida i l' esperança lluitant per fer- se un lloc en la runa Felicitats Amer! I companyia!
Griselda
10/24/2021
Verified commentAttended on 10/23/2021
Imperdible
Poètic, punyent, meravellós.. Em vaig quedar tant impactat que em va costar aplaudir. BRAVO!
Marc
10/24/2021

Share it!

Brought to you by

Festival Escena Poblenou

Details