Visita a la GRANJA

Visita a la GRANJA

Go to tickets
Visita a la GRANJA

Visita a la GRANJA

Granja. Carretera La Rierada s/n. See map

Pick a date

Pick a time

Description

Cada entrada dóna dret a accedir a la granja Can Castellvi en la franja horària de 10h a 13.30h del dia seleccionat durant el procés (la granja tancarà a les 14h). 

Les entrades per a nens són dels 2 als 12 anys.

El aforament serà limitat, per això en el cas sigui complet es tindrà de fer cua a la porta de les instal·lacions. Només es podrà entrar a la granja amb l'entrada comprada prèviament.

Un cop s’abandonin les instal·lacions, ja no es podrà tornar accedir, si no es fa la deguda cua en al cas que n’hi hagués.

L'entrada per a nens inclou passeig en poni gratis!

Sobre la granja Castellví.

La Granja de Can Castellví està situada en el terme municipal de Molins de Rei a 4 kilòmetres de la població i a 5 kilòmetres de Sant Cugat del Vallès; en el centre del parc de Collserola i en plena natura…

Can Castellví està en una zona privilegiada al costat de la Riera de Vallvidrera i envoltada d’una vegetació pròpia de la zona, fet que fa que la granja sigui un lloc ideal per visitar en família, especialment amb nens.

A la granja, pots trobar gran varietats d’aviram (ànecs, gallines, faisans, emús…) i també la secció de gallines catalanes i de mamífers tal com: les cabretes, l’ovella, el porquet vietnamita, diferents rasses de conills, els ponis… Podràs donar-li menjar, fer voltes amb poni. També coneixeràs uns animals que venen d’Austràlia, que segur són més alts que tu i gairebé que els teus pares: els emús, “La xanca i el Gambes”.

Access policy

This event has no age restrictions.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 06/28/2020
Visita muy recomendable
Los niños lo disfrutan mucho.
Oriol
06/28/2020
Verified commentAttended on 06/26/2020
Bonito lugar
Lugar muy apacible para que nuestros hijos pasen una linda mañana disfrutando de los animales, dándoles de comer, paseando en pony. .... Y mencionar que el personal que trabaja allí es muy agradable.
Javi
06/27/2020
Verified commentAttended on 06/21/2020
Molt recomenable
Ens ha agradat molt la granja, es una opcio molt recomenable per la canalla. Les instal.lacions estaven netes i ordenades (tanmateix l'espai per algun dels animals semblava limitat, tot i que la impre Read more sio es que els animals estant ben cuidats i son feliços) , i en tot moment el personal feia possible seguir la normativa d'higiene per la covid. A mes a mes el personal era atent amb les criatures. El preu es molt assequible. Hem trobat a faltar algun taller de curta informatiu sobre els animals. Ens ha costat ubicar-nos fora recomenable incloure algun comentari i/o algun cartell indicador. La plataforma web va funcionar sense incidencies per la reserva.
Judith
06/21/2020
Moltes gràcies, Judith! Ens alegrem molt que hàgiu gaudit de l'experiència :-) A reveure!
CAN CASTELLVÍ
06/22/2020

Share it!

Brought to you by

CAN CASTELLVÍ

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more