Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Ver entradas
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Almeria Teatre. C/Sant Lluís, 64. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

Dissabte 11 de setembre, 21.00h - Inici de temporada - Tomàs Fuentes, Irene Minovas, Godai Garcia, Albert Floyd, Vanessa Lokiu i Modgi.
Dissabte 25 de setembre, 21.00h - Marc Lebowski, Arnau Garcia i Asaari Bibang. MC: Albert Floyd

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Política de acceso

- Es farà un control de la temperatura a l'accés.

- És obligatori l'ús de mascareta mentre no es consumeix.

- L'aforament està límitat al 50% de la capacitat de la sala per mantenir la distància de seguretat

125 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 11/09/2021
Brutal
Garantia de riures i de passar una bona estona.
Pao & Amics
13/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 11/09/2021
Per passar una bona estona
En general molt bé, i a destacar l'Irene Minobis, en Magí i l'Albert,. Els altres una mica més fluixets, però força entretingut en general. Crec que en Tomàs Fuentes no s'havia preparat el monòleg, Leer más va ser el més fluixet, ja és pot espavilar que del nòm no es viu...
Josep I Anna
12/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 11/09/2021
Mucha risa
La verdad que todos los cómicos y cómicas estuvieron super bien. Lo único que me faltó fue propiamente un monólogo por parte de Tomás, que más bien improvisó con el público y el horóscopo. Aún así muy Leer más divertido también, fue geniaal todo! Gracias!
Joaquín
12/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 11/09/2021
Plorant de riure.
Malgrat algún dels participants em van agradar més que d'altres. En general va ser un gran espectacle de monòlegs. Grans moments d'humor, buscant el límit sempre. Feia temps que no reia tant.
Ferrran Delclòs
12/09/2021
Opinión verificadaAsistió el 12/06/2021
No desperdiciar la oportunidad de echar unas risas...
Sin duda, uno de los mejores cierres de temporada que se podía pedir. Volver a escuchar en directo a grandes del humor como Marc Sarrats, Paula Púa, Kike Cómico y Albert Floyd en un mismo lugar fue un Leer más gran oportunidad. Todo muy bien adaptado y muy cómodo!! Por suerte, un cierre de temporada siempre te lleva a otros inicios, así que esperando con ganas poder volver a disfrutar de la comedia en directo.
Marc
17/06/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Comedy Gold Barcelona

Ver detalles