COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

Ver entradas
COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

COR JOVE de l'ORFEÓ CATALÀ

Monestir de Santa Maria d'Amer. Rambla Monestir s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Programa: “Música i poesia”. Obres corals dels segles XX i XXI. Lluís Vilamajó, Oriol Castanyer i Pablo Larraz, directors. Paul Perera, piano

Està integrat per una seixantena de cantaires de setze a vint-i-cinc anys. Fundat el 1986, actualment Pablo Larraz i Oriol Castanyer en són els directors i Paul Perera el pianista.
Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, London Symphony Orchestra, Gulbenkian Orchestra de Lisboa, The Sixteen, Ensemble Pygmalion, Orquestra Barroca Catalana, Orquestra Simfònica Camera Musicae, Ensemble Méridien i Orquestra de Cambra Terrassa 48, entre altres formacions. També ha treballat amb directors de prestigi, com Harry Christophers, Raphaël Pichon, Gianandrea Noseda, Simon Rattle i Simon Halsey.
Amb seu al Palau de la Música Catalana, ha actuat a Barcelona, Girona, Tarragona, Cervera, Terrassa, Sabadell i Palma, i a Sevilla, Granada, Las Palmas, així com també a Polònia, Alemanya, Àustria, la República Txeca, Holanda i el Regne Unit.

En l’apartat discogràfic ha enregistrat Aigües de primavera (2010), Requiems (2013) de Mozart i de Fauré, per a Columna Música, i Musicals! (2017, Palau Records) d’Albert Guinovart, aquest darrer nominat als Premis Enderrock 2018 com a millor disc de clàssica. Igualment, va participar en El disc de La Marató de TV3 (2019) dedicat a les malalties minoritàries.
Ha estrenat el Requiem d’Albert Guinovart, amb concerts a Palma, Girona, Barcelona, Cervera i Esplugues de Llobregat; la producció Harmonium de John Adams, al cicle Palau 100, amb l’Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau i OBC, sota la direcció del mateix compositor, i una nova producció escènica de l’òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell, amb direcció escènica de Marc Rosich i musical d’Esteve Nabona.

El 2019 va debutar als BBC Proms, al Royal Albert Hall de Londres, interpretant Belshazzar’s feast de William Walton, al costat de l’Orfeó Català, el cor i l’orquestra de la London Symphony, dirigits per Sir Simon Rattle. També va interpretar al Palau el Requiem de Duruflé i els Coronation anthems de Haydn al costat de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i l’organista Joan Seguí, tots sota la direcció d’Esteve Nabona. El setembre del 2020 va inaugurar la temporada Simfònics al Palau 2020-21 amb Carmina Burana de Carl Orff, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Xavier Puig.
Del 2021 destaca la producció audiovisual Carmina Burana de Carl Orff, que s’estrenà el 28 de març a Palau Digital i TV3, en què van participar els cors de Palau Vincles, el Cor Petits de l’Orfeó Català, els solistes Serena Sáenz i Germán de la Riba, els pianistes Pau Casan i Pep Surinyac i les percussions de la Simfònica del Vallès, tots sota la direcció del titular del cor, i el concert “Carnaval de Venècia”, del cicle La Casa dels Cants, del Palau de la Música Catalana, amb obres de Gioachino Rossini i compositors catalans. El desembre del 2021 el Cor Jove va enregistrar la versió d’Albert Guinovart per a cor i cobla de la sardana Juny de Juli Garreta, al costat de la cobla La Flama de Farners, amb motiu del centenari de la seva composició, i que ha presentat en concert a Sant Feliu de Guíxols amb altres obres per a cor i cobla.

D’aquesta temporada 2022-23 cal destacar el programa “Música i poesia” dirigit per Lluís Vilamajó al Palau, amb obres corals dels segles XX i XXI; el concert a L’Auditori al costat de la Coral Cantiga i la Banda Municipal de Barcelona, sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, amb el Requiem de Rutter, i el programa “Tonight, tonight”, amb estàndards de jazz, obres de musicals i música pop.

El Cor Jove forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, amb seu al Palau de la Música Catalana, que rep el mecenatge de la Fundación Banco Santander.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 5/03/2023
Fabulós
Cor de gent jova amb veus precioses. El repertori molt ben aconseguit des de musica sacra a tradicional catalana
Cristina
21/03/2023
Opinión verificadaAsistió el 5/03/2023
Sona Amer 2023
En un marc extraordinari un espectable grandiós
Carles
8/03/2023
Opinión verificadaAsistió el 5/03/2023
Entrades
Com a ciutadá de Catalunya, crec que tindriu de possar la vostre pagina web per poder comprar les entrades amb CATALÁ. Com ha minim possar l´opció de triar la llengua que un vol triar. Esperant una Leer más esposta SENYORS QUE ESTEM A CATALUNYA
Enric
6/03/2023
Opinión verificadaAsistió el 5/03/2023
Molt bo el concert
Molt bo el concert. Aprofito per dir que si teniu ocasió d'anar a veure'l hi aneu, passareu una bona estona escoltant el bé que canten.
Rosa
6/03/2023
Opinión verificadaAsistió el 5/03/2023
EXTRAORDINARIO
Una maravilla de actuación. Extraordinaria experiencia en todos los sentidos.
Lluís Ferrés Planella
6/03/2023

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles