Penélope. La Decisión

Penélope. La Decisión

Ver entradas
Penélope. La Decisión

Penélope. La Decisión

L'Autèntica. Carrer de Martí, 18. Ver mapa

1/04/2023

20:00

Compra tus entradas

Entrada

10,18 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

En un teatre es representa el moment en què Ulisses, de tornada a Ítaca, és a punt de trobar-se amb Penélope. L'actriu que interpreta Penélope reprodueix la figura estereotipada del mite. Al final de la primera cançó tot canvia, l'actriu, o potser ja Penélope, es rebel·la contra l'esquema patriarcal que semblava condemnada a viure. Penélope es submergeix en un passat que desborda amb la seva veritat la mateixa ficció. Després del viatge pel seu interior, Penélope es veu envoltada per la incertesa i la necessitat d'afrontar una decisió.

Penélope. La Decisió planteja una reflexió sobre el recorregut que fa un ésser humà per trencar condicionaments socials, prejudicis, valors preestablerts, i per conquerir el seu espai vital. Els espectadors descobriran amb què Penélope es troba Ulisses.

A L'Autèntica, Teatro d’Appartamento presenta una adaptació més propera, més desenfadada i més divertida de l’obra “La Decisón” de Sandro Dieli.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Teatro d'Appartamento

Ver detalles