Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Go to tickets
Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Font del Querol . Font del Querol . See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

Davant l’empitjorament de la situació epidemiològica a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Campdevànol ha decidit posposar el concert previst per aquest dissabte 17 de juliol a la Font del Querol, on havia d’actuar Mishima, Maria Jaume i Ritual Union.

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

El dissabte 17 de juliol s’obre un nou espai escènic a Campdevànol, la Font del Querol, una esplanada en plena natura molt a prop dels gorgs i el riu.

Maria Jaume, Ritual Union i Mishima, amb el seu pop a vegades melancòlic i a vegades somniador, ens ofereixen una vetllada de concerts que començarà a les 20h fins a la 01.00h.

Una proposta íntima en què disposarem de taules per grups bombolla de 4 o 6 persones i una àmplia oferta de food trucks, oferint-te d'aquesta manera una vetllada inoblidable amb totes les garanties sanitàries. 


Access policy

This event has no age restrictions.

News

News grid cartellfm2021 page 0001
September 18

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

Share it!

Brought to you by

Ajuntament de Campdevànol

Details