VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Ver entradas
VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

VI Gala Solidària Jujol SJD 2022

Centre Cultural Mercè Rodoreda. C/Major, 69. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

La VI GALA SOLIDÀRIA JUJOL serà l'acte de cloenda del XII Premi Jujol de Dansa Jove Sant Joan Despí 2022, que se celebrarà el proper cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig.

S'hi ballaran peces coreogràfiques de les següents disciplines: clàssic, neoclàssic, contemporani i modern-jazz i de les següents modalitats: solos, duos i grupals. Enguany hi participen ballarines i ballarins nascuts entre el 1997 al 2013.

En aquesta Gala hi ballaran les coreografies guardonades amb MEDALLES D'OR del concurs, les seleccionades pel Jurat i les seleccionades per l'Organització.

Tota la recaptació de la GALA SOLIDÀRIA JUJOL es destinarà al programa Hospital Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

2 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 15/05/2022
L'art en dansa damunt de l'escenari. Molt bona feina! Un plaer haver assistit!
Les coreografies, l'organització, l'espai... tot molt bé!! Vam gaudir molt de l'acte. Tot molt fluid i molt sentit!! Un gust col·laborar en l'obra social de Sant Joan de Déu d'aquesta manera. Feli Ler máis itats per la feina feta!!
Montse
16/05/2022
Opinión verificadaAsistiu o 15/05/2022
Excelente
Me gustó mucho, la organización perfecta, pero faltó un detalle para las escuelas que participaron por ejemplo una G de gala.
Margarita
16/05/2022

Compartir!

Organizado por

A BENEFICI DE: Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Ver detalles