Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Ver bilhetes
Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

Live Minova - Casa de la Música de Terrassa

El Vapor. Mare de Déu dels Àngels, 76. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

No lograr el aforo mínimo para la realización del espectáculo

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

L’univers Minova el formen Esteve Puig (compositor i veu principal) Jesús Martinez (sintetitzadors i programació) i Jordi Riera (bateria electrònica). Junts viatgen des del 2015 cap el pop del futur i l’electrònica amb ànima. Van crèixer amb el ritme dels 80 i venen a fer-nos ballar per dins i per fora. Lletres quotidianes i melodies enganxoses que prometen revolucionar novament l’escena pop catalana.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

1 Opinião Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 15/10/2022
Molt mal gestionat
Hola, resulta que es va anul·lar el concert i ningú ens va informar. Vam trucar a l'organitzador i no en sabia res. Al final, es veu que a través de l'instagram, el propi grup ho havia anunciat. No és Ler mais la manera adequada de fer-ho, creiem. Llavors, la pregunta és com i quan ens tornaran els diners? Moltes gràcies
Jordi Roca
16/10/2022
Hola Jordi, ens sap molt de greu el que ha passat. Actualment s'estan gestionant totes les devolucions de les entrades i en breu rebreu l'import. Per altre banda es posarem en contacte amb tots els afectats per poder-vos compensar.
Minova
17/10/2022

Partilhar!

Organizado por

Minova

Ver detalhes